Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κωνσταντινέας: Η πατριωτική στάση δε μπορεί να εκφράζεται με μπουνιές και κλωτσιές – video

Κωνσταντινέας: Η πατριωτική στάση δε μπορεί να εκφράζεται με μπουνιές και κλωτσιές – video
Εικόνα από το messinialive

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, που ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Κυριακής, δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου ότι ευχαριστεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις που είναι δίπλα του, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

“Και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία διότι το κριτήριο της βίας και των άκρων μας έχει επηρεάσει όλα αυτά τα χρόνια άμεσα μετά τη φτωχοποίηση του Κράτους.

Θα ήθελα όμως να εστιάσω στο γεγονός ότι η πατριωτική στάση δεν μπορεί να εκφράζεται με μπουνιές και κλωτσιές, με ξυλοδαρμούς και με νόμους της ζούγκλας το 2018. Ο πατριωτισμός δεν εκφράζεται με συμπεριφορές αγέλης. Ο πατριωτισμός δεν είναι το σκοτάδι και δεν είναι και τα άκρα…
Η πατριωτική στάση εκφράζεται με την ενίσχυση και την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και της άποψης, μέσα από τις αντιθέσεις και τις διαφορετικές απόψεις. Να πηγαίνουμε την κοινωνία μας μπροστά…”

Νωρίτερα έγινε γνωστό, ότι αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στον βουλευτή, με τους 8 κατηγορούμενους να αφήνονται ελεύθεροι. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: messinialive

 

 

 

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις