Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Μαύρη ζωή από τη μέρα που παντρευτήκαμε”! – Αποκαλύψεις από την ηλικιωμένη που σκότωσε τον άνδρα της στη Μεσσηνία

Μεσσηνία
Εικόνα από mesogeiostv

Η δικηγόρος της γυναίκας, αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα, πώς το ζευγάρι στη Μεσσηνία, οδηγήθηκε στην τραγωδία.

Θύμα χρόνιας κακοποίησης από τον σύζυγό της, δήλωσε πως ήταν η 68χρονη που σκότωσε το σύζυγό της χθες το μεσημέρι στη Μεσσηνία, χτυπώντας τον με τον πλάστη, αφού προηγουμένως του είχε ρίξει καυτό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Η γυναίκα προσερχόμενη νωρίτερα στην Εισαγγελία Καλαμάτας, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, και της διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης, η δικηγόρος Αγλαΐα Κουμάντου.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος, στο MessiniaLive ο 73χρονος κακοποιούσε την γυναίκα, την χτυπούσε και την έβριζε και αυτό η ίδια δεν το άντεχε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει την Κυριακή το μεσημέρι όλη της την οργή, κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καβγά που είχαν, στη Μεσσηνία. “Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη”, είπε χαρακτηριστικά. “Με έβριζε, με χτυπούσε. Τι να έκανα και εγώ;”

“Η κατηγορούμενη βρίσκεται σε σύγχυση…  Θα ζητήσω να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ισχυρίζεται ότι ωθήθηκε στην πράξη αυτή λόγω οικογενειακής κακοποίησης που δεχόταν από τον σύζυγό της, από την ημέρα που παντρεύτηκαν” είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η δικηγόρος, οι λόγοι του φονικού στη Μεσσηνία, ήταν οικονομικοί: “Το σπίτι τους βρισκόταν σε πλειστηριασμό και η ίδια δε γνώριζε τίποτα. Θεωρώ ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχει ακόμα καταλάβει πραγματικά, τι έχει συμβεί και τι έχει κάνει. Βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση”.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι δηλώνουν οι συγχωριανοί του ζευγαριού, με το άγριο φονικό! Κι αυτό γιατί, το ζευγάρι δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, στο Δήμο Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο άνδρα της για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό προκαλώντας του εγκαύματα ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο (πλάστη).

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία πνοή του.

Πηγή: messinialivemesogeiostv

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις