Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Τρόμος στο νοσοκομείο του Ρίου – 23χρονος άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε!

Πάτρα: Τρόμος στο νοσοκομείο του Ρίου – 23χρονος άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε!

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (29.04.2019) στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα. Νεαρός άνδρας άρπαξε το όπλο αστυνομικού και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Πάτρα. Ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, η αστυνομία βρήκε τον 23χρονο στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Μετά από εισαγγελική εντολή, ο νεαρός μεταφέρθηκε με περιπολικό και συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση.

Τότε ήταν που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος, άγνωστο πως, άρπαξε το όπλο ενός από τους αστυνομικούς και με αυτό αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ο 23χρονος φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο νοσοκομείο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις