Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σε λευκό κλοιό η χώρα! Ποιες περιοχές πάγωσαν – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Σε λευκό κλοιό η χώρα! Ποιες περιοχές πάγωσαν – Πού χρειάζονται αλυσίδες
ΦΩΤΟ σπό το korinthostv

– Πυκνό χιόνι έπεσε μέσα στην πόλη των Τρικάλων και όλα ντύθηκαν στα λευκά
– Στην Καστανιά Κορινθίας το χιόνι ξεπέρασε του 20 πόντους – Με αλυσίδες η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στα ορεινά του νομού
– Χιόνια έπεσαν και στη Λάρισα
– Φωτογραφίες και βίντεο από τις λευκές περιοχές της Ελλάδας

Μπορεί το τελευταίο διάστημα το σκηνικό να μη θύμιζε… χειμώνα, ωστόσο ο καιρός φαίνεται πως “αποφάσισε” τελικά να κάνει το χατίρι εκείνων που εύχονταν να έχουμε λευκά Χριστούγεννα. Έστω και την τελευταία στιγμή!

Έτσι λοιπόν, τέσερις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όχι απλώς άρχισε να πέφτει χιόνι αλλά… το έστρωσε κιόλας σε πολλές περιοχές της χώρας. Και όχι μόνο στα ορεινά…

Στα Τρίκαλα το έστρωσε μέσα στην πόλη!

Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση και στα πεδινά των Τρικάλων και μάλιστα από το μεσημέρι το έστρωσε για τα καλά και μέσα στη πόλη.

Δείτε το βίντεο:

Ξεπέρασε τους 20 πόντους το χιόνι στην Καστανιά Κορινθίας

Στους δρόμους είναι τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθία, στην ορεινή Κορινθία…
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο στο διάσελο της Καστανιάς λόγω χιονόπτωσης – παγετού, γίνεται μόνο με  αντιολισθητικές αλυσίδες.

Με αλυσίδες η μετακίνηση στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα για να κινηθούν σε ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω της χιονόπτωσης.
Αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου, από το 21ο χιλιόμετρο, έως και το 50ό χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας-Προυσού, από το 11ο χιλιόμετρο, έως τα όρια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου-Πλατάνου, από το ύψος του Παλαιοπύργου και στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου- Άνω Χώρας, από το ύψος της Ρέρεσης.

Πηγή: trikalavoice, agriniosite, korinthostv

 

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις