Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σπάρτη: Το μοιραίο λάθος του οδήγησε σε τροχαίο – Πάτησε γκάζι, και “καρφώθηκε” σε δέντρο [pics]

Σπάρτη: Το μοιραίο λάθος του οδήγησε σε τροχαίο – Πάτησε γκάζι, και “καρφώθηκε” σε δέντρο [pics]

Εικόνες – σοκ από τροχαίο στην περιοχή της Σπάρτης, που στοίζισε τη ζωή σε 74χρονο οδηγό. Έρευνα από την τροχαία για τα αίτια του ατυχήματος.

Στις 11.30 περίπου το πρωί του Σαββάτου, στον κόμβο του Δαφνίου επί της Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 74χρονος οδηγός και να τραυματιστούν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία αυτοκίνητα κατευθύνονταν από Σπάρτη προς Γύθειο. Πλησιάζοντας στον κόμβο του Δαφνίου, το πρώτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες γαλλικής υποκοότητας, επιβράδυνε προκειμένου να στρίψει αριστερά. Το ίδιο έκανε και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Ωστόσο ο 74χρονος οδηγός του τρίοτου αυτοκινήτου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προσπάθησε πιθανότατα να προσπεράσει τα δύο μπροστινά οχήματα, που είχαν επιβραδύνει, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο.

τροχαίο

Ο 74χρονος οδηγός ,σύμφων αμε πληροροφρίες, φέρεται να επιτάχυνε και να προσπέρασε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, πέφτοντας με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο των Γάλλων. Μετά τη σύγκρουση, φαίνεται να βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε μία ελιά και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, πυροσβεστικές δυνάμεις που μετά από πολλή προσπάθεια απεγκλώβισαν τον 74χρονο και ασθενοφόρα που μετέφεραν τον 74χρονο οδηγό αλλά και τους 2 Γάλους τραυματίες στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Η τροχαία της Σπάρτης, ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Με πληροφορίες από το www.apela.gr.

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις