Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Περιγράφει καρέ καρέ την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – “Δεν πήγαινε το μυαλό μου” (video)

Περιγράφει καρέ καρέ την περιπέτειά της με τον κορονοϊό –  “Δεν πήγαινε το μυαλό μου” (video)

“Δεν το έβαλα κάτω” λέει μία γυναίκα από την Κρήτη για τη μάχη που έδωσε απέναντι στον κορονοϊό. Η 53χρονη ήταν το πρώτο κρούσμα του Covid – 19 στο νομό Λασιθίου.

Όπως εξηγεί, κανένα σύμπτωμα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν, αφού όλα ξεκίνησαν από έναν απλό πονοκέφαλο και χωρίς πυρετό.

“Είχα έναν ελαφρύ πονοκέφαλο, χωρίς πυρετό, χωρίς τίποτα. Μετά από μερικές μέρες παρουσίασα δύσπνοια, συμπτώματα μιας απλής πνευμονίας. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι ήταν κορονοϊός”, θυμάται.

Ωστόσο, η δύσπνοια που εκδηλώθηκε τις επόμενες ημέρες την οδήγησε επειγόντως στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου οι γιατροί έλαβαν δείγμα, το οποίο ανιχνεύτηκε θετικό στον κορονοϊό.

“Τεστ έγινε σε όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον, στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή στο μαγαζί, στις φίλες μου… Δόξα τω Θεω δεν έχουμε άλλο κρούσμα, είμαι το μοναδικό. Είναι όλα καλά”.

Γιατροί και νοσηλευτές βρέθηκαν στο πλάι της 53χρονης από την πρώτη στιγμή, παρέχοντάς της φροντίδα και πολύτιμη ψυχολογική στήριξη. Όπως λέει, η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις τη βοήθησαν να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

“Ευχαριστώ τους γιατρούς και το προσωπικό στα νοσοκομεία της Σητείας και του Αγίου Νικολάου. Εκτός από καλοί επιστήμονες και γιατροί, ήταν και άνθρωποι γιατί στάθηκαν κοντά μου και αυτό μου ανέβασε την ψυχολογία τις στιγμές που δεν είχα κανέναν δικό μου τις 15 μέρες που νοσηλεύτηκα”, καταλήγει η 53χρονη.

πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις