Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέταξαν τα ναρκωτικά από το αυτοκίνητο αλλά δεν γλίτωσαν τη σύλληψη – 5 με χειροπέδες σε Έβρο και Δράμα

Πέταξαν τα ναρκωτικά από το αυτοκίνητο αλλά δεν γλίτωσαν τη σύλληψη – 5 με χειροπέδες σε Έβρο και Δράμα
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προχώρησαν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας.

Στην πρώτη περίπτωση χθες το μεσημέρι σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν δύο άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο ένας από αυτούς προμηθεύτηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων από τον δεύτερο δράστη, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δεύτερου, σε οικισμό του Έβρου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «JACK» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 195 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Δράμας – Σερρών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, τρεις άνδρες, όταν σε αστυνομικό έλεγχο που τους έγινε, πέταξαν στο έδαφος από το αυτοκίνητό τους, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 258,9 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και χρηματικά ποσά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις