Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παπαγεωργίου

Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παπαγεωργίου
Intime Αρχείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη (15.12.2020) το μεσημέρι, από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου, ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Γιάννης Παπαγεωργίου, σε ηλικία 81 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην βουλευτής, γιατρός γυναικολόγος στο επάγγελμα, Γιάννης Παπαγεωργίου είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν στην κλινική covid, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και υποκείμενα νοσήματα.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ήταν γιος του βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων και αργότερα της ΕΡΕ, Νικολάου Παπαγεωργίου. Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ, διατέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιακού Βόλου το 1975, ενώ το 1978 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

Εξελέγη πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Διατέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Βουλευτής εξελέγη το 1989.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Παπαγεωργίου ανάρτησε στο Twitter ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις