Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέθανε στα 41 της η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή

Πέθανε στα 41 της η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η Μαρία Γιακουμή, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με το typosthes, η κηδεία της δημοσιογράφου θα γίνει αύριο Τρίτη στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔΗΣ για τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Γιακουμή: «Έφυγε χθες το βράδυ για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων, το αγαπητό κορίτσι, η δημοσιογράφος και εργαζόμενη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών.

Η οικογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το διοικητικό συμβούλιο με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν πρόωρα την πολύ αγαπητή συνάδελφο Μαρία Γιακουμή και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την μητέρα, τα αδέρφια και τους οικείους της.

Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους…».

Σε ένδειξη πένθους αύριο 12/4/2022 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.

Την Μαρία Γιακουμή αποχαιρέτησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου, που έγραψε στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα: “Μαρία μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι «έφυγες» έτσι ξαφνικά. Από το σχολείο μέχρι και σήμερα, ξεχώριζες για την καλοσύνη και την ευγένειά σου. Μια ολόκληρη ζωή έχω να θυμάμαι από σένα. Καλό Παράδεισο Μαρία μου. Θα είμαστε εδώ για τον Σίμο σου”.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις