Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πιερία: Αυτοί είναι οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν τον Γυμνασιάρχη

Πιερία: Αυτοί είναι οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν τον Γυμνασιάρχη

Μία τραγουδίστρια και ένας κύριος που εμφανίζεται στο facebook με… μπουρνούζι, είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων για την πρωτοφανή υπόθεση της Πιερίας.

Εκεί που «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»… συνέλαβαν (!) γυμνασιάρχη σχολείου και τώρα, κατηγορούνται για κακούργημα.

Σύμφωνα με το LiveNews, οι άνθρωποι αυτοί που έχουν βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό το συγκεκριμένο σχολείο, με δεκάδες αναρτήσεις του στα social media, προειδοποιούσαν ότι θα γίνει αυτό που συνέβη.

Δηλώνουν φιλότεχνοι. Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν και μέσα από το facebook προσπαθούν να συγκεντρώσουν και άλλα άτομα για να κάνουν τις δράσεις τους.

Στρέφονται κατά των καθηγητών και των rapid test που γίνονται στα σχολεία.

Μαθήτρια σχολείου που έγινε το συμβάν: «Τρομοκρατηθήκαμε…»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο μία μαθήτρια του συγκεκριμένου σχολείου που είναι και πρόεδρος του 15μελούς, τα… «παρατράγουδα» είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου.

«Στο σχολείο τρομοκρατηθήκαμε γιατί πιστέψαμε πως ό,τι έγινε στους καθηγητές μας θα μπορούσε να γίνει και σε μας… Όλο το σκηνικό έχει ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου. Βρέθηκε θετικό κρούσμα και κλήθηκαν τα παιδιά να κάνουν τεστ. Ένας μαθητής δεν ήθελε να το κάνει και την άλλη μέρα ήρθε με την μητέρα του και κάποιο νομικό σύμβουλο στο σχολείο και έκαναν φασαρία… Δύο φορές έγινε. Έρχονταν και απειλούσαν τους καθηγητές για τη ζωή τους».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις