Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πιερία: Ένας 19χρονος νεκρός από το τροχαίο με το ΚΤΕΛ στον Πλαταμώνα, 6 οι τραυματίες

Πιερία: Ένας 19χρονος νεκρός από το τροχαίο με το ΚΤΕΛ στον Πλαταμώνα, 6 οι τραυματίες
Φωτογραφία thestival.gr

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 19 ετών, είναι ο νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (23.4.2023) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.

Στους 6 ανέρχονται οι τραυματίες από το τροχαίο στον Πλαταμώνα, όλοι τους νέοι άνθρωποι, όπως αναφέρει το thestival.gr. Το ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ επί της ΠΑΘΕ.

Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Βίντεο από το σημείο του τροχαίου:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις