Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πιερία: Η απίστευτη περιγραφή του Γυμνασιάρχη για την απαγωγή του από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Πιερία: Η απίστευτη περιγραφή του Γυμνασιάρχη για την απαγωγή του από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Σοκάρει η επίθεση και η απαγωγή του Γυμνασιάρχη του σχολείου στο Αιγίνιο Πιερίας από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ο διευθυντής του σχολείου προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί την ώρα που τα 11 μέλη της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνελήφθησαν και διώκονται για κακούργημα.

Οι δράστες έστησαν καρτέρι στο Γυμνασιάρχη στις 7.30 το πρωί και η ομάδα ατόμων  που είναι αρνητές του κορονοϊού με τη χρήση βίας του πέρασε χειροπέδες, τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης μίλησε στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου και εξιστορεί τα όσα βίωσε. «Με στρίμωξαν στην είσοδο του σχολείου, ενώ εγώ είχα το κινητό στο χέρι και έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και μιλούσα μαζί της. Προσπάθησαν εκβιαστικά με τη χρήση βίας να μου βάλουν χειροπέδες. Μετά από αντίσταση κάποιων λεπτών μου πέρασαν χειροπέδες, με φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο και με πήγαν στην αστυνομία. Ήταν παραπάνω, αλλά αυτοί που με περικύκλωσαν ήταν 6 με 7 άτομα, με στρίμωξαν σε μια γωνία στην είσοδο του σχολείου και όρμηξαν εναντίον μου. Κράτησαν τα χέρια πίσω για να μου βάλουν τις χειροπέδες. Με πίεσαν προς τα κάτω και  μου έκαναν κεφαλοκλίδωμα… Ολα αυτά βία δεν είναι;»

Ο διευθυντής του σχολείου με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο κέντρο υγείας της περιοχής και είναι καλά στην υγεία του. Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια των μαθητών και κάποια έχουν υποστεί σοκ.

Οπως καταγγέλλουν οι μαθητές τα μέλη της ομάδας έρχονταν συχνά στο σχολείο και εκτόξευαν απειλές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις