Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πιερία: Βίντεο ντοκουμέντο με το IX λίγο πριν πέσει στη χαράδρα – Αγνοούνταν 3 μέρες μάνα και κόρη

Πιερία: Βίντεο ντοκουμέντο με το IX λίγο πριν πέσει στη χαράδρα – Αγνοούνταν 3 μέρες μάνα και κόρη

Βίντεο ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μητέρα και κόρη λίγο πριν πέσουν στο γκρεμό της επαρχιακής οδού Ελάσσονας – Κατερίνης στην Πιερία, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr

Το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr,  έχει ληφθεί από κάμερα που βρίσκεται στο χωριό Μοσχοχώρι του νομού Πιερίας, περίπου δέκα λεπτά μακριά από τη χαράδρα. Δηλαδή λίγο πριν πέσουν στην χαράδρα των 100 μέτρων της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, όπου συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη καταγράφηκε από κάμερα πρατηρίου καυσίμων να κινείται με σταθερή ταχύτητα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr, το ασήμι όχημα διακρίνεται στο ένατο δευτερόλεπτο του οπτικού υλικού διάρκειας δεκαεπτά δευτερολέπτων.

Click4more: Πιερία: Το τηλεφώνημα που έσωσε μάνα και κόρη στη χαράδρα – Αγνοούνταν 3 μέρες και ανασύρθηκαν σώες

Κινείται από τα δεξιά προς τα αριστερά όπως παρατηρείται στις οθόνες σας και με προορισμό προς την Κατερίνη.

Οι δύο γυναίκες που κρατήθηκαν στη ζωή για 72 ώρες, παρά την πτώση τους στη χαράδρα των 100 μέτρων και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Η μητέρα είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η κόρη μπήκε στο χειρουργείο, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Θανάσης Γερασιμίδης- Άγγελος Λαμπιδης  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις