Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πήγε στην Κρήτη αλλά… δεν δικάστηκε ο Κασιδιάρης – ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε στην Κρήτη αλλά… δεν δικάστηκε ο Κασιδιάρης – ΒΙΝΤΕΟ

Αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για τις απειλές, που φέρεται να είχε εξαπολύσει εναντίον αστυνομικών σε εκδήλωση του κόμματος του το Νοέμβριο του 2012 στη Χερσόνησο και επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου 2016, λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την είσοδο του στο Δικαστικό Μέγαρο ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να γίνει η δίκη για να μπορέσει επιτέλους να λυθεί η παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι τα μέτρα της αστυνομίας τόσο μέσα όσο και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ήταν πολύ αυστηρά.

Η επίμαχη εκδήλωση είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο, όπου είχε μείνει στην… ιστορία επειδή ο Χρίστος Παππάς είχε μία σημαία με τον φοίνικα της Απριλιανής δικτατορίας. Την ίδια ώρα, έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης, φέρεται να είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης ενώ φέρεται να είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – “αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις”.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε