Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήλιο: Άναψε ένα κερί στην εκκλησία και αυτοκτόνησε – Η τραγική ιστορία που προκαλεί συγκίνηση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος και τα παιδιά του αυτόχειρα – Οι φόβοι της οικογένειας για αυτοκτονία επιβεβαιώθηκαν…

Εκοψε το νήμα της ζωής του 81χρονος κάτοικος του Λαμπινού στο νότιο Πήλιο. Ο άτυχος Βολιώτης βρέθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ απαγχονισμένος στην κληματαριά της αυλής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του στην Τοπική Κοινότητα το μεσημέρι είχε προκαλέσει διάχυτο προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής. Οπως αναφέρθηκε, ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό έμενε το τελευταίο διάστημα στο Βόλο στα παιδιά του καθώς επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στο Βόλο έμενε και η σύζυγός του επίσης με πρόβλημα υγείας. Ωστόσο άγνωστο γιατί ο 81χρονος, χθες το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε ταξί και πήγε στη Λαμπινού.

Από κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε ότι περιφερόταν στην Τοπική Κοινότητα, ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε και την Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδόνας για να προσευχηθεί και να ανάψει κερί. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής ανησύχησαν αν ήταν καλά, καθώς το σπίτι του βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών που ειδοποιήθηκε έσπευσε στον τόπο και δυστυχώς βρήκε τον 81χρονο απαγχονισμένο. Απέρριψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έως αργά το βράδυ συνέχιζε τη λήψη καταθέσεων για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τον ηλικιωμένο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε