Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πήλιο: Έπαθε αλλεργικό σοκ την ώρα που έτρωγε το βράδυ σε ταβέρνα – Τι διαπίστωσαν αργότερα οι γιατροί

Πήλιο: Έπαθε αλλεργικό σοκ την ώρα που έτρωγε το βράδυ σε ταβέρνα – Τι διαπίστωσαν αργότερα οι γιατροί

Πανικός σε ταβέρνα στο Πήλιο, με έναν άντρα να παθαίνει αλλεργικό σοκ, την ώρα που έτρωγε με την παρέα του. Ευτυχώς υπήρχε ασθενοφόρο που έφτασε ταχύτατα…

Το αλλεργικό σοκ τον έκανε να χάσει για λίγο τις αισθήσεις του, με τα μέλη της παρέας του, που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι στην ταβέρνα στο Πήλιο, να καλούν σε βοήθεια. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως ο άτυχος άντρας είχε δεχθεί τσίμπημα από μέλισσα κατά τη διάρκεια του δείπνου. Μετά την επιχείρηση που στήθηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Βόλο και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Μεγάλη επιχείρηση για την άμεση μεταφορά ενός άνδρα από τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στο Πήλιο, στο Νοσοκομείο του Βόλου στήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (20-07-2022). Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής όταν τον τσίμπησε μέλισσα.

Αμέσως άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, του παρασχέθηκαν εντός του οχήματος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Βόλου, οι πρώτες βοήθειες με κορτιζόνη.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, oι γιατροί έδωσαν στη συνέχεια τη δική τους μάχη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του “Αχιλλοπούλειου” νοσοκομείου.

Το τσίμπημα της μέλισσας είναι επίπονο. Η ένταση της αλλεργικής αντίδρασης εξαρτάται από το σημείο του σώματος όπου θα τσιμπήσει η μέλισσα αλλά και την ευαισθησία του «θύματος». Σε περίπτωση εξαιρετικής ευαισθησίας σε τσιμπήματα μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα και αναφυλακτικό σοκ, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις