Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πήλιο: Μαγνήτισε τα βλέμματα η Έφη Αχτσιόγλου – Βόλτες, μεζέδες και χαμόγελα στο Καλαμάκι!

Πήλιο: Μαγνήτισε τα βλέμματα η Έφη Αχτσιόγλου – Βόλτες, μεζέδες και χαμόγελα στο Καλαμάκι!

Στην όμορφη κοινότητα Πρόπαν στο Καλαμάκι Πηλίου, όπου διατηρεί σπίτι η οικογένεια Αχτσιόγλου, επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος…

Οι δύο υπουργοί, που επισκέπτονται πολύ συχνά το Πήλιο, όταν μπορούν να ξεκλέψουν ελεύθερο χρόνο, έφτασαν στην Πρόπαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο υπουργοί ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι. Αντάλλαξαν ευχές με κατοίκους και επισκέπτες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους τοπικούς μεζέδες στις ταβέρνες της περιοχής.

Πολύ γνωστά ονόματα της πολιτικής, της τηλεόρασης, της show biz, του εφοπλιστικού και γενικότερα του επιχειρηματικού χώρου επέλεξαν τις Βόρειες Σποράδες για τις μέρες του Πάσχα, βιώνοντας τα τοπικά έθιμα, το κατανυκτικό κλίμα και τη γαστρονομία των νησιών.

Μεταξύ των επισκεπτών της Σκιάθου καταγράφονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), ο οποίος εθεάθη στην περιφορά του Επιταφίου στο ιστορικό μοναστήρι της Ευαγγελίστριας, όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Στο νησί του βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην τηλεοπτική της εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και άλλοι.

Τον εφοπλιστικό χώρο εκπροσώπησαν ο Ανδρέας Ποταμιάνος και ο Γιώργος Οικονόμου με τις οικογένειές τους. Υπενθυμίζεται ότι η γαμήλια δεξίωση της κόρης του εφοπλιστή Οικονόμου στον Τσουγκριά άφησε εποχή, το ίδιο και ο γάμος της το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για το νησί.

Τη Σκιάθο επέλεξαν για τις πασχαλινές τους διακοπές ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Αχιλλέας Ζήσης με την οικογένειά του, ο Ερμής Φιλίππου της γνωστής μεγαλοεπιχειρηματικής οικογένειας και πολλοί ακόμη.

Ο Νίκος Κοτζιάς στην Αλόννησο

Γνωστή είναι η αγάπη που τρέφει για την Αλόννησο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία επί πολλά χρόνια προς την περιοχή Μουρτιάς και δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να επισκέπτεται το νησί για στιγμές ξεκούρασης και ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην Αλόννησο για τις μέρες του Πάσχα, ενώ δεν παραλείπει να επισκέπτεται την εξοχική του κατοικία κάθε φορά που το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

Στην Αλόννησο πέρασε τις μέρες της πασχαλινής ανάπαυλας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μέλος της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας των «Ράδιο Αρβύλα» ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην παλιά χώρα της Αλοννήσου και έχει πολλούς φίλους στο νησί.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις