Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Πήλιο: Με εγκαύματα σε καταστολή η 22χρονη Αντριέλα που έριξε οινόπνευμα σε σόμπα

Πήλιο: Με εγκαύματα σε καταστολή η 22χρονη Αντριέλα που έριξε οινόπνευμα σε σόμπα

Η άτυχη κοπέλα υπέστη εγκαύματα στο 53% του σώματός της. Κινητοποίηση στο Πήλιο για να συγκεντρωθούν χρήματα, που είναι απαραίτητα για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία της…

Από το Πήλιο σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρά εγκαύματα στο 53% του σώματός της. Η 22χρονη Αντριέλα προσπάθησε να ανάψει μια σόμπα με οινόπνευμα αλλά έκανε όπως φαίνεται ένα μεγάλο λάθος που έχουν κάνει πολλοί. Κρατούσε το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε την ίδια ώρα να ανάψει τη σόμπα, με αποτέλεσμα η φωτιά να στραφεί και προς τα πάνω της. Η κοπέλα τυλίχθηκε στις φλόγες με τους γονείς και τα αδέρφια της, να τρέχουν για να την βοηθήσουν. 

Το ατύχημα έγινε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου του 2023. Στο σπίτι της οικογένειας στο Πήλιο επικράτησαν στιγμές πανικού. Πανικόβλητοι οι γονείς της, έριξαν μία κουβέρτα προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, με τα εγκαύματα που είχαν ήδη προκληθεί στο σώμα της, να είναι σοβαρά. Αρχικά η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και εκεί οι γιατροί αποφάσισαν πως πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, η 22χρονη βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν από χθες (22-02-2023) πως ο κίνδυνος για τη ζωή της, έχει περάσει. Ο δρόμος της αποθεραπείας πάντως αναμένεται να είναι μακρύς και τα έξοδα για την οικογένεια εργατών γης, μεγάλα.

Ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός σύλλογος «Η Δράκεια» μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρόβλημα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κύμα αγάπης και προσφοράς, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την περίθαλψή της.

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια, πήραμε την απόφαση σε συνεργασία με το Τοπικό συμβούλιο να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στην νοσηλεία της που έχει μακρύ δρόμο από εδώ και πέρα. Αντριέλα έχεις την συμπαράσταση όλων! Είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε στο χωριουδάκι μας! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε! Χρήματα μπορείτε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα) που είναι στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας) ή προσωπικά σ’ εμάς και τον πρόεδρο του χωριού μας Νίκο Κάπελα» επισημαίνεται στην ανάρτηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις