Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πήλιο: Οικογενειακή τραγωδία με πατέρα και κόρη να πεθαίνουν μέσα σε δύο 24ωρα

Πήλιο: Οικογενειακή τραγωδία με πατέρα και κόρη να πεθαίνουν μέσα σε δύο 24ωρα

Θλίψη στο Πήλιο για την είδηση, με την σύζυγο και μητέρα των θυμάτων να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το οικογενειακό δράμα…

Πατέρας και κόρη από χωριό στο Πήλιο, έδιναν μάχη σε νοσοκομείο του Βόλου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξαν. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε στενούς συγγενείς και φίλους τους, που προσπαθούν να στηρίξουν την σύζυγο και μητέρα των δύο θυμάτων. Ήταν εκείνη που ευελπιστούσε και προσευχόταν για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Για ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου μίας 45χρονης γυναίκας από τον Αγιο Βλάσιο και του πατέρα της μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά.

Η γυναίκα νοσηλευόταν για καιρό στο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν κατέληξε μετά από χρόνια πάθηση την Παρασκευή το βράδυ 13 Ιανουαρίου του 2023.

Ο 84χρονος πατέρας της, που επίσης νοσηλευόταν σε κλινική του Βόλου, έμαθε για τον θάνατο της κόρης του, αλλά κατέληξε και ο ίδιος, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια.

Η σύζυγός του και μητέρα της 45χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγες ώρες έχασε παιδί και σύζυγο. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, η οικογένεια αποχαιρέτησε τα δύο μέλη με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να λένε το τελευταίο αντίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις