Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πήλιο: Τον καταπλάκωσε τοίχος σπιτιού στα Καλά Νερά και τον σκότωσε

Πήλιο: Τον καταπλάκωσε τοίχος σπιτιού στα Καλά Νερά και τον σκότωσε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το δυστύχημα στα Καλά Νερά έχει συνταράξει το Πήλιο. Ο άτυχος άντρας ήταν μόνος στο σπίτι, όταν τοίχος κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε…

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, σε σπίτι στα Καλά Νερά στο Πήλιο. Ο άτυχος άντρας, ηλικίας 70 ετών, εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, όταν σε ανύποπτο χρόνο κατέρρευσε ένας από τους τοίχους και τον καταπλάκωσε. Δεν ήταν κανείς κοντά εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα για να τον βοηθήσει. Ώρες αργότερα, άρχισε να τον αναζητά η σύζυγός του. Όταν δεν τον έβρισκε στο κινητό, ειδοποίησε τις Αρχές και λίγο αργότερα επιβεβαιώνονταν οι χειρότεροι φόβοι της. Ο σύζυγός της είχε ξεψυχήσει κάτω από τα μπάζα που τον είχαν καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες σε τοιχίο, σε σπίτι ιδιοκτησίας του δίπλα από σχολείο, το οποίο από άγνωστη αιτία, κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. Γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο, βγήκαν έντρομοι έξω, ενώ η σύζυγός του, τον αναζητούσε για ώρες στο κινητό.

Ο συνταξιούχος ήταν χτίστης, κατάγονταν από τη Ζαγορά στο Πήλιο, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε με την οικογένειά του στα Καλά Νερά. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Το σπίτι το έφτιαχνε για την κόρη του, ενώ είχε πληγεί και από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Τα αίτια της κατάρρευσης του τοίχου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου και κλιμάκιο από την Αργαλαστή. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου χωρίς αισθήσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις