Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πλανεύτρα Κρήτη! Μαγευτικό βίντεο ξυπνά συναισθήματα και γεννά ελπίδες για το πρώτο καλοκαίρι με κορονοϊό

Πλανεύτρα Κρήτη! Μαγευτικό βίντεο ξυπνά συναισθήματα και γεννά ελπίδες για το πρώτο καλοκαίρι με κορονοϊό

Γεια και χαρά σου Κρήτη λεβεντογέννα! Με κεντρικό μήνυμα το “Αύριο πρέπει να μας βρει δυνατούς και προετοιμασμένους” η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο με στόχο την προσέλκυση όλο και περισσότερων τουριστών, για το πρώτο κορονοϊό – καλοκαίρι.

Οι δυσκολίες της εποχής και στην Κρήτη σε συνδυασμό με το αβέβαιο μέλλον από πλευράς τουρισμού, φαίνεται πως λειτούργησαν πεισματικά για τους ανθρώπους της περιφέρειας της μεγαλονήσου και τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, που αποφάσισαν να βάλουν τα δυνατά τους και μέσα σε ένα βίντεο μόλις λίγο λεπτών, να συμπεριλάβουν μ’ ένα μαγικό τρόπο όλες τις ομορφιές του νησιού.

Το βίντεο έχει στόχο να ξυπνήσει συναισθήματα, εικόνες και πάνω απ’ όλα την ανάγκη για καινούργιες καλοκαιρινές περιπέτειες που μόνο στην Κρήτη μπορεί να ζήσει κάποιος. Έτσι κάθε πλάνο είναι αφιερωμένο στις ομορφιές ενός πραγματικά ευλογημένου τόπου, ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται πόλος έλξης τουριστών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με αφορμή το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τις εμπειρίες ζωής στην Κρήτη, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τονίζει:

“Ως Περιφέρεια Κρήτης, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, συμμετέχουμε και επεκτείνουμε την πρωτοβουλία “greecefromhome” για τη στήριξη τουρισμού δημιουργώντας τον ιστότοπο “cretefromhome”. Στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον τόπο μας, λέμε ότι η Κρήτη είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφτείς, το νησί που σε καλεί να επιστρέψεις!”.

Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις