Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων σε παραλίες – Τι έκαναν οι δράστες

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων σε παραλίες – Τι έκαναν οι δράστες

Απαντήσεις για τις κλοπές και τις διαρρήξεις αυτοκινήτων σε παραλίες στην Πρέβεζα, βρήκαν οι αστυνομικοί. Τι έκανε το δίδυμο των δραστών…

Οι διαρρήξεις των αυτοκινήτων στην Πρέβεζα σημειώθηκαν στην καρδιά του περασμένου καλοκαιριού. Οι δράστες όπως φαίνεται πήγαιναν σε παραλίες και αφού παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν, κάποια στιγμή αποφάσιζαν να προχωρήσουν. Άνοιγαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έφευγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι ιδιοκτήτες διαπίστωναν τα χτυπήματα αργότερα όταν πήγαιναν να φύγουν. Οι μαρτυρίες, σε συνδυασμό με εικόνες από κάμερες ασφαλείας, έλυσαν τους γρίφους των επιθέσεων.

Ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας στην Πρέβεζα, ένας Έλληνας κάτοικος της πόλης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος είχε οργανωθεί με συνεργό του με σκοπό τη διάρρηξη αυτοκινήτων λουόμενων σε παραλίες της Πρέβεζας.

Κατά το χρονικό διάστημα από 29 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2023, διέπραξαν 5 κλοπές από αυτοκίνητα, από όπου αφαίρεσαν διάφορα είδη και χρήματα, συνολικού ύψους τουλάχιστον 4.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις