Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού – Τι συνέβη με το ασθενοφόρο

Πρέβεζα: Μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού – Τι συνέβη με το ασθενοφόρο

To ασθενοφόρο καθυστερούσε, ο χρόνος πίεζε και ο 55χρονος έφτασε στο νοσοκομείο στην Πρέβεζα πάνω σε καρότσα αγροτικού. Ήταν ήδη όμως πολύ αργά…

Όλα έγιναν στην Πρέβεζα με τους στενούς συγγενείς του 55χρονου που πέθανε, να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Ο άνθρωπός τους ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε σε νοσοκομείο. Η μεταφορά του έγινε σε καρότσα αγροτικού, μετά από κινητοποίηση στην περιοχή που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, ενώ αναμένεται και η απάντηση του ΕΚΑΒ.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Σταυροχώρι στην Πρέβεζα. Ο άτυχος άνδρας καθώς οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε άκρη το αυτοκίνητό του και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κάτοικος της περιοχής κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο ωστόσο καθυστερούσε.

Σύμφωνα με το kanalakinews.gr o 55χρονος τελικά μεταφέρθηκε με αγροτικό στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου με τους διασώστες και τους γιατρούς να προσπάθησαν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στην περιοχή μιλούσαν για έναν εξαίρετο άνθρωπο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις