Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρέβεζα: Μία νεκρή και δύο τραυματισμένες γυναίκες από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Πρέβεζα: Μία νεκρή και δύο τραυματισμένες γυναίκες από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγωδία στην Πρέβεζα με αυτοκίνητο που επέβαιναν 3 γυναίκες να καταλήγει στη θάλασσα. Συναγερμός στο σημείο μετά την πτώση. Νεκρή ανασύρθηκε η μία γυναίκα…

Το δυστύχημα έχει απλώσει ένα πέπλο θλίψης στην Πρέβεζα από τα ξημερώματα. Όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες, κατέληξε στη θάλασσα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα μετά από τρελή πορεία δεν έμεινε στον δρόμο. Μια από τις γυναίκες ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι άλλες δύο κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνες και να βγουν από τα ανοιχτά παράθυρα, ελαφρά τραυματισμένες.

Όλα έγιναν περίπου στις 03:00 τη νύχτα, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην θάλασσα, στην Πρέβεζα. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το λιμενικό και δεν χάθηκε χρόνος. Δυστυχώς όμως για τη μία γυναίκα δεν ήταν αρκετή η έγκαιρη κινητοποίηση.

Δυο γυναίκες κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί, όμως μια ακόμη γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και ανασύρθηκε νεκρή. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της τροχαίας και το Λιμενικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο βυθό της θάλασσας, από το οποίο ανασύρθηκε νεκρή η 30χρονη οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 30χρονη από την Ουκρανία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Η σορός της γυναίκας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στο Ι.Χ. μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του prevezatoday.gr, σκηνές από τα όσα συνέβησαν στο σημείο του δυστυχήματος στην Πρέβεζα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις