Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Οργή για τον Πακιστανό βιαστή στα δικαστήρια! Σε κώμα η 84χρονη γιαγιά που κακοποίησε σεξουαλικά (Φωτό)

Πρέβεζα: Οργή για τον Πακιστανό βιαστή στα δικαστήρια! Σε κώμα η 84χρονη γιαγιά που κακοποίησε σεξουαλικά (Φωτό)

Σάλος στην Πρέβεζα από το μαρτύριο της άτυχης ηλικιωμένης που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Πακιστανός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της, έφτασε ξανά στα δικαστήρια…

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου στην Πρέβεζα πέρασε λίγο μετά τις 10.00 ο 40χρονος Πακιστανός ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας 84χρονης ηλικιωμένης στην Πρέβεζα.

Υπενθυμίζεται ότι ο περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς τα ρούχα της μέσα στο σπίτι της σε γειτονιά της πόλης.

Click4more: Κρήτη: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του! “Ήταν πολύ όμορφη και πάθαινα πλάκα όταν την έβλεπα” (Βίντεο)

Η 84χρονη έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της και είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο ΠΓΝΙ Ιωαννίνων όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Click4more: Θεσσαλονίκη: “Με βίαζαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον στην τουαλέτα του καταστήματος”! Η ώρα της αλήθειας

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η άτυχη ηλικιωμένη εκτός από τα εμφανή τραύματα σε πρόσωπο και σώμα φέρει και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις