Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία για τον 41χρονο – Σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν αλλάξει δουλειά

Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία για τον 41χρονο – Σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν αλλάξει δουλειά

Όλο και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες γίνονται γνωστές για την έκρηξη στην Πρέβεζα με θύμα έναν 41χρονο Έλληνα και έναν 49χρονο Αλβανό.

Ένας από τους νεκρούς είναι ένας 41χρονος από τον Μύτικα Πρέβεζας. Τα χρόνια εργασίας του πολλά και δύσκολο το μεροκάματο, όχι όμως για τον άτυχο 41χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονές του από τον Μύτικα, ήταν εργατικός και πολύ καλός στην δουλειά του και δεν έμενε ποτέ από δουλειά.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, τα χιλιόμετρα που έκανε καθημερινά πολλά, τον είχε κάνει να έχει δεχθεί πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα 3 ανήλικα αγγελούδια του.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον Πρεβεζάνο επιχειρηματία, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με το onprevezanews.gr και μετέφερε την πρόταση που είχε κάνει στον 41χρονο.

Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του” μας είπε ο επιχειρηματίας.

Κάτοικοι του Μύτικα είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. Εργατικός, Φιλότιμος, Στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

Όμως η μοίρα ήθελε να παίξει άλλα παιχνίδια για την οικογένειά του 41χρονου, όπου ένα τραγικό συμβάν του στέρησε τη ζωή.

Πατέρας 3 παιδιών

Η έκρηξη έγινε αισθητή στην περιοχή και πολύ γρήγορα η Πρέβεζα πληροφορήθηκε την τραγική είδηση. Φίλος του 41χρονου πατέρα που σκοτώθηκε είπε στο newsit.gr: «Η γυναίκα του είχε χάσει πριν χρόνια και τις δυο αδερφές της μαζι σε τροχαίο. Και τώρα χάνει και τον άντρα της. Πήγα λίγο απο το σπίτι τους και τώρα δεν είμαι καλά, δεν μπορώ. Σκέφτομαι να κλείσω και το μαγαζί μου γιατί δεν μπορώ.»

Ο άτυχος αντρας που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία, ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο. «Είναι μια τραγωδία» μας λέει κάτοικος του Μύτικα που γνωρίζε τον 49χρονο Αλβανό που σκοτώθηκε και τη δική του οικογένειά. «Είμαστε στο χωριό και γνωριζόμαστε» τονίζει.

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 49χρονος αλλοδαπός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χασει το μάτι του. Ο ιδιοκτήτης της μοναδας του είχε κάνει παρατήρηση και τότε το θέμα είχε λήξει. Δυστυχώς το μεσημέρι δεν απέφυγε το μοιραίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιες σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί. Σε κάθε περίπτωση η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις