Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο 55χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα για το κοντοσούβλι – «Αν αργούσα να πάω νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός»

Προφυλακιστέος ο 55χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα για το κοντοσούβλι – «Αν αργούσα να πάω νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός»

«Έδειχνε πως ήδη είχε πιει όταν ήρθε στο μαγαζί και έκανε καβγά με αφορμή το κοντοσούβλι που πίστευε πως ήταν της προηγούμενης μέρας» είπε ο 65χρονος μάγειρας για τα όσα συνέβησαν στο ουζερί στη Μενεμένη, όπου ο ίδιος τραυματίστηκε με μαχαίρι.

Αφορμή, σύμφωνα με τη δικογραφία, για το αιματηρό επεισόδιο στο ουζερί της Μενεμένης με τραυματία τον μάγειρα, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου – θαμώνα για το κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.

Σήμερα (15/3/24)  κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 55χρονος που κατηγορείται για το αιματηρό επεισόδιο στο ουζερί, στις αρχές του μήνα.

Σε βάρος του 55χρονου από την Αλβανία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα (συμπατριώτης του) για να του ζητήσει συγγνώμη.
«Με μαχαίρωσε και μετά εξαφανίστηκε για μέρες. Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο και έβγαλα τα ράμματα. Αν αργούσα λίγα λεπτά να πάω στο νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός. Πρέπει να τιμωρηθεί και να πάει φυλακή» είπε ο μάγειρας για τα όσα έγιναν.

Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και έκανε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

«Δεν τσακώθηκαν για το κοντοσούβλι»

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 55χρονου, Λευτερης Μπλιώνας, ο μάγειρας επενέβη τη στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης τσακωνόταν με μία κοπέλα και όχι για το… κοντοσούβλι.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις