Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πρόταση γάμου στο αεροπλάνο σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο – Δείτε βίντεο

Πρόταση γάμου στο αεροπλάνο σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο – Δείτε βίντεο

H πρόταση γάμου γίνεται μέσα στο αεροπλάνο, σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο. Με μια μαντινάδα ο Δημήτρης ακούει το μεγάλο «ναι» από την αγαπημένη του Κλειώ…

Η πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ξαφνικά ένας από τους επιβάτες σηκώθηκε από τη θέση του, στο αεροπλάνο και ζήτησε το μικρόφωνο. Η πρόταση γάμου που έγινε καταγράφηκε σε βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Η μέλλουσα νύφη άκουσε συγκινημένη την μαντινάδα που είχε γράψει ο αγαπημένος της και είπε το μεγάλο «ναι». Με το ζευγάρι που ζει στην Κρήτη, να ετοιμάζεται πλέον για την πιο ξεχωριστή μέρα της κοινής τους ζωής.

Την πτήση αυτή από Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης και η Κλειώ δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ! Κι αυτό γιατί ενώπιον επιβατών και πληρώματος, υποσχέθηκαν να ενώσουν τις ζωές τους και να στεριώσουν το σπιτικό τους στον Μοχό.

Κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης, όταν ο Δημήτρης πήρε το μικρόφωνο στο χέρι του και στάθηκε μπροστά στην αγαπημένη του. Βαθιά συγκινημένος απηύθυνε στη μέλλουσα σύζυγό του τις μαντινάδες που είχε ετοιμάσει για την περίσταση.

«Μαζί σου αποφάσισα το μέλλον μου να ζήσω, γι’ αυτό και να με παντρευτείς, Κλειώ, θα σου ζητήσω» ανέφερε με τους επιβάτες να κοιτούν και κάποιοι να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ιδιαίτερη αυτή πρόταση γάμου στον αέρα, στη διάρκεια της πτήσης προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης στη μέλλουσα νύφη αλλά και τον ενθουσιασμό των επιβατών και του πληρώματος που καταχειροκρότησαν το νεαρό ζευγάρι.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις