Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Πτολεμαΐδα: «Έμαθα ταυτόχρονα πως πέθανε το παιδί μου και ο άνδρας μου» λέει στο newsit.gr η 42χρονη

Πτολεμαΐδα: «Έμαθα ταυτόχρονα πως πέθανε το παιδί μου και ο άνδρας μου» λέει στο newsit.gr η 42χρονη
Φωτογραφία: Eurokinissi

O 50χρονος σύζυγος της γυναίκας από την Πτολεμαΐδα νοσηλευόταν στο Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ το 7,5 μηνών βρέφος τους μεταφέρθηκε από την ίδια τη μητέρα του στο ΑΧΕΠΑ, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης.

Πατέρας και βρέφος από την Πτολεμαΐδα έφυγαν σχεδόν ταυτόχρονα από τη ζωή. Η 42χρονη γυναίκα συντετριμμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν: «Έχασα σύζυγο και παιδί την ίδια ώρα. Να φανταστείτε ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το παιδί ή πρώτα ο άντρας μου.

Ο σύζυγος μου πριν από 15 μέρες διαγνώστηκε από καρκίνο, από έναν επιθετικό καρκίνο. Μεταφέρθηκε στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και κατέληξε. Το παιδάκι μας είχε μια δύσπνοια εκείνο το βράδυ, το μετέφερα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το διασωληνώσουμε γιατί είχε ήδη κάποια θέματα υγείας», αναφέρει η τραγική γυναίκα.

«Είχε πάθει σηψαιμία από μια λοίμωξη. Όμως δεν είχε τίποτα, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. Το μετέφερα γιατί απλά κατάλαβα τη δύσπνοια. Και εκείνη την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε», εξηγεί και συνεχίζει. «Είναι ασύλλυπτο αυτό που έγινε. Έχω κλάψει πάρα πολύ, έχω πονέσει, όμως επειδή είμαι και εγώ υγειονομικός προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση όσω μπορώ».

Σημειώνεται, ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις