Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Πτολεμαϊδα: Επίθεση με αυγά σε γυναίκα οδηγό – Πώς περιγράφει η ίδια τα όσα έζησε

Πτολεμαϊδα: Επίθεση με αυγά σε γυναίκα οδηγό – Πώς περιγράφει η ίδια τα όσα έζησε

Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με αυγά σε γυναίκα οδηγό στην Πτολεμαϊδα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί…

Μπροστά σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρέθηκε γυναίκα όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Ιουλίου πηγαίνοντας να παραλάβει την κόρη της από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα δέχθηκε επίθεση με αυγά από αγνώστους λίγο πιο κάτω από το δημαρχείο της πόλης.

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και όπως δήλωσε στο e-ptolemeos.gr, είναι τυχερή γιατί δεν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καθώς δεν μπορούσε να δει και να οδηγήσει, ενώ αρχικά νόμιζε ότι δέχεται επίθεση με πέτρες.

Όπως περιγράφει η ίδια: «Η πόλη άδεια εν τω μεταξύ, δεν σας κρύβω ότι αγριεύτηκα. Και φτάνοντας στο φανάρι, στην εκκλησία μπροστά σταματάω γιατί ήταν κόκκινο. Απέναντι μου σταματημένο ένα ακόμη αυτοκίνητο. Και με το που ανάβει πράσινο το φανάρι, από το δημαρχείο μέχρι να στρίψω για τα ΚΤΕΛ δέχομαι μία τρομακτική επίθεση από αυγά… ναι ναι καλά διαβάσατε αυγά ήταν γιατί εγώ νόμισα ότι ήταν πέτρες…

Τρόμαξα τόσο πολύ, ένα αυγό έσπασε ακριβώς στο παρμπρίζ του οδηγού και δεν έβλεπα μπροστά μου. Εγώ πίστευα μέχρι εκείνη την στιγμή ότι με πετούσαν πέτρες, λέω μου σπάσανε το αυτοκίνητο. Και όλα αυτά σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Με το που στρίβω για τα ΚΤΕΛ δεν σταματάω γιατί είμαι τρομοκρατημένη, και ευτυχώς που έχω το κινητό και καλώ την αστυνομία.

Ήρθαν δύο περιπολικά, γυρίσαμε στο σημείο που έγινε η επίθεση και ήταν εκεί δύο νεαροί, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν αυτοί (βέβαια δεν θα το παραδέχονταν ότι αυτοί το έκαναν, άσχετο αλλά σχετικό). Έπειτα οι αστυνομικοί με συνόδευσαν μέχρι το σπίτι μου εμένα και το παιδί και τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις