Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Πύργος: 14χρονη που έμεινε ορφανή από γονείς «έχασε» τον παππού και τον θείο που την φρόντιζαν

Πύργος: 14χρονη που έμεινε ορφανή από γονείς «έχασε» τον παππού και τον θείο που την φρόντιζαν

Ο Πύργος στο επίκεντρο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Κεντρικό πρόσωπο μια 14χρονη που έμεινε ορφανή από γονείς. Το δράμα της είχε δυστυχώς και συνέχεια…

Ο Πύργος παρακολουθεί άναυδος το δράμα ενός 14χρονου παιδιού που έμεινε ορφανό από γονείς. Μέσα σε λίγους μήνες είδε να πεθαίνουν και τα δύο άτομα που την πρόσεχαν και την φρόντιζαν. Ο θείος και ο παππούς της. Η ανήλικη έχει ήδη γνωρίσει το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Καλείται στην εφηβεία της να βρει δυνάμεις για να συνεχίσει τη ζωή της. Σε ένα δρόμο που είναι ανηφορικός, γεμάτος εμπόδια. Το άτυχο κορίτσι πηγαίνει σε Γυμνάσιο, με συμμαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς να προσπαθούν να την στηρίξουν όπως και όσο μπορούν.

Είναι φορές που η μοίρα παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια σε ορισμένους ανθρώπους και τους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η ιστορία ενός 14χρονου κοριτσιού από τον Ελαιώνα του Πύργου που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς αναπάντεχα και μόλις την Πέμπτη 14 Μαρτίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θείος της, ο οποίος είχε γίνει μάνα και πατέρας μαζί και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Η τραγική ιστορία της 14χρονης ξεκινά με τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του, που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της. Μάλιστα τη μοιραία εκείνη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά και τον παππού της. Η 14χρονη καλείται να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» στον ύπνο του…

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 06:30 νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο. Ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν το θάνατό του.

Άνθρωπος – βιοπαλαιστής, αγαπητός και δοτικός που προσέφερε στην τοπική κοινωνία και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον όλοι όσοι τον γνώριζαν. Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες ενώ συμμετείχε και σε τοπικές-ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν για το πιο μακρινό του ταξίδι, σήμερα το πρωί στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Ελαιώνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις