Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πύργος: 6χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση κρασιού

Πύργος: 6χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση κρασιού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το 6χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με συμπτώματα οξείας μέθης σε νοσοκομείο, από το κρασί που είχε καταναλώσει. Ο Πύργος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Ο Πύργος στο επίκεντρο για την περιπέτεια ενός μικρού παιδιού, που παραμένει σε νοσοκομείο. Το 6χρονο κορίτσι ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας της και άρχισε να πίνει κρασί. Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα χέρια των γιατρών. Εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, η ανήλικη θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 6χρονη μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου στον Πύργο, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση κρασιού.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 16:45 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου με συμπτώματα οξείας μέθης από το αλκοόλ που κατανάλωσε και παραμένει νοσηλευόμενη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης μητέρας της ανήλικης, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Για το πώς η μικρή βρήκε το κρασί στα χέρια της και για το τι συνέβη εκείνα τα λεπτά, όταν το παιδί άρχισε να πίνει χωρίς κανείς να το σταματήσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις