Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πύργος: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την εξαφάνιση του Θύμιου – Όλα στο φως για τους 11 της επίθεσης

Πύργος: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την εξαφάνιση του Θύμιου – Όλα στο φως για τους 11 της επίθεσης

Ο 39χρονος Θύμιος παραμένει αγνοούμενος για 12η μέρα, με τις έρευνες να επεκτείνονται. Ο Πύργος στο επίκεντρο για την εξαφάνιση που έχει αναστατώση και προκαλεί αγωνία…

Ο Θύμιος Μπουγάς παραμένει αγνοούμενος και οι έρευνες για τον εντοπισμό του, που συνεχίζονται παραμένουν άκαρπες. Η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τα 11 άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση έξω από το σπίτι του και που φαίνεται να θόλωσε το μυαλό του 39χρονου. Όλα τα στοιχεία θα σταλούν εντός της ημέρας σε εισαγγελέα για να τα αξιολογήσει. Ο Πύργος παραμένει στο επίκεντρο με την εξαφάνιση του βασανισμένου άντρα, να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Η ιστορία του Θύμιου, που ζει με το πενιχρό αναπηρικό επίδομα των 628 ευρώ το δίμηνο, που χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα για να μπορέσει να τραφεί και να μιλήσει, έχει σηκώσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης με γιατρούς και εθελοντές ακόμη και από την Αμερική να έρχονται σε επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις με στόχο να βοηθήσουν. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί ο 39χρονος που εξαφανίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία.

Γείτονες του Θύμιου Μπουγά δήλωναν προ ημερών πως: «Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια και αυτοκίνητα, το είχαν κάνει και άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει.

Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα. Οι νομικές μας υπηρεσίες έχουν αναλάβει τα πάντα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις