Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πύργος – Εξαφάνιση Θύμιου: Αδερφή του εξηγεί πώς και πότε τσακώθηκαν – «Δεν είχαμε καλές σχέσεις»

Πύργος – Εξαφάνιση Θύμιου: Αδερφή του εξηγεί πώς και πότε τσακώθηκαν – «Δεν είχαμε καλές σχέσεις»

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου. Πού επικεντρώνονται οι έρευνες. Ο Πύργος παραμένει ανάστατος και μια από τις αδερφές του, που ζει στην πόλη, αποφασίζει να μιλήσει…

Μεγαλώνει η ανησυχία για τον 39χρονο Θύμιο από τον Πύργο, τα ίχνη του οποίου, έχουν χαθεί από την Τετάρτη 4 Μαΐου από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα. Ο Θύμιος εξαφανίστηκε μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί μια από τις αδερφές του, τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός. «Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την Ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ό,τι είναι με ενημερώνει ο διοικητής. Έχω να τον δω πολύ καιρό, ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα.

Δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του. Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που τον κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία Silver Alert έχει δεχθεί δύο κλήσεις που ανέφεραν ότι ο 39χρονος Θύμιος εθεάθη στην περιοχή του Πειραιά, ενώ την Κυριακή (22-05-2022) υπήρξε άλλη μία κλήση βάσει της οποίας τον είδαν σε περιοχή προς το Φάληρο.

«Οι μαρτυρίες είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να επιζήσει από την επαιτεία και βρίσκεται σε αστεγία. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζουμε από τις μαρτυρίες», δήλωσε για το τηλεφώνημα της Κυριακής ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής του Silver Alert.

Τόνισε ότι δεκάδες εθελοντές τον αναζητούν στην περιοχή του Πειραιά, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. «Προς όλους τους πολίτες, όταν δείτε τον Θύμιο ή κάποιον που του μοιάζει, παρακαλούμε πολύ: δεν τον χάνουμε από τα μάτια μας και την ίδια στιγμή καλούμε το 1065. Το να μας καλέσει κάποιος μετά από μία ή δύο ώρες δεν έχει νόημα, δεν προσφέρει πολλά πράγματα», είπε.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρούμε τον Θύμιο, θα τον φέρουμε κοντά μας και θα τον αγκαλιάσουμε. Είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος που έχει δεχτεί τόσα βασανιστήρια, που δεν το χωρά ανθρώπινος νους… Ο κατατρεγμένος αυτός άνθρωπος, ο οποίος μέσα στο μυαλό του έχει την τελευταία γνώση, ότι τον αναζητά η αστυνομία γιατί τον κατήγγειλαν ότι τρομοκρατεί τον κόσμο του Πύργου με αλυσοπρίονο – είναι σίγουρο ότι έχει πάρει μαζί του τον μηχανισμό τροφής. Όταν κάποιος τον δει τον κοιτάζει με λίγο περισσότερη ένταση για να παρατηρήσει τα διάφορα σημεία. Ο Θύμιος αντιλαμβάνεται τον καταλάβανε και προσπαθεί να εξαφανιστεί», πρόσθεσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις