Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύργος: Έπιασαν τους κλέφτες των ντελιβεράδων! Αίσθηση από τις ηλικίες των δραστών

Πύργος: Έπιασαν τους κλέφτες των ντελιβεράδων! Αίσθηση από τις ηλικίες των δραστών

Τους δράστες κλοπών σε βάρος ντιλεβεράδων στο χώρο της εστίασης εντόπισαν και συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Πύργου το βράδυ του Σαββάτου (28-11-2020). Το τελευταίο διάστημα είχαν υπάρξει αρκετές καταγγελίες, κυρίως ανεπίσημες προς τις Αρχές πως οι μεταφορείς των παραγγελιών από τα καταστήματα εστίασης, πιτσαρίες και σουβλατζίδικα, έπεφταν αρκετά συχνά θύματα κλοπών.

Οι φερόμενοι ως δράστες, δύο ανήλικοι 12 και 16 ετών και ένας 18χρονος, όταν εντόπιζαν ένα ντελιβερά, παραφύλαγαν και όταν αυτός σταματούσε σε κάποιο σπίτι για να παραδώσει την παραγγελία, πήγαιναν στο κουτί που έχει στο μηχανάκι του και έπαιρναν τις υπόλοιπες παραγγελίες που υπήρχαν εκεί.

Αυτό έγινε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην οδό Αγ. Ανδρέα, τέρμα Γιαννιτσών, μετά το αθλητικό κέντρο της Αγ. Βαρβάρας. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες αφαίρεσαν από διανομέα φαγητού παραγγελίες συνολικής αξίας 45 ευρώ, την ώρα που αυτός κατέβηκε για να παραδώσει σε πελάτη την παραγγελία του. Ο ντελιβεράς ενημέρωσε την Αστυνομία και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Πύργου άρχισαν να αναζητούν τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες συνελήφθη από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή, ο δεύτερος στην οδό Καταραχίου, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο τρίτος. Οι δύο ανήλικοι και ο 18χρονος πέραν της συγκεκριμένης κλοπής επιβαρύνθηκαν και με πρόστιμα σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, όπως άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως οι τρεις νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής ντελιβεράδων που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και ερευνούν το θέμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις