Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύργος: Η παρατήρηση στο καφενείο άναψε φωτιές – Ξύλο ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς – video

Πύργος: Η παρατήρηση στο καφενείο άναψε φωτιές – Ξύλο ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς – video

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (23-10-2019) σε καφενείο που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών, που έληξε μετά από την παρέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μέσα στο καφενείο όπου συζητούσε μια παρέα Αλβανών στη γλώσσα τους. Κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν φαίνεται πως ενόχλησαν τον γιο του ιδιοκτήτη του καφενείου, που τους έκανε παρατήρηση.

Οι αλλοδαποί υποστήριξαν πως πρόκειται για παρεξήγηση και εκείνη την ώρα δεν δόθηκε συνέχεια. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ακούστηκαν τα ίδια λόγια, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να υπάρξει ένταση.

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ζήτησε από τους δύο πελάτες να αποχωρήσουν και τότε τα πράγματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα τουλάχιστον τα τέσσερα άτομα να έλθουν στα χέρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξαν τον ένα από τους δράστες σε παρακείμενο οικόπεδο, οπου τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο ιδιοκτήτης του καφενείου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Πύργου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις