Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πύργος: Καταδικάστηκε και οδηγείται στη φυλακή για την κλοπή σε σουβλατζίδικο

Πύργος: Καταδικάστηκε και οδηγείται στη φυλακή για την κλοπή σε σουβλατζίδικο

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τη διάρρηξη σε σουβλατζίδικο με λεία 10.000 ευρώ. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, λίγες ώρες αργότερα…

Δικάστηκε στο αυτόφωρο ο 32χρονος που έκλεψε το σουβλατζίδικο στο κέντρο του Πύργου τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Μαρτίου, με συνεργούς δύο ανηλίκους Ρομά. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση 3 μηνών, χωρίς αναστολή. Κάτι που σημαίνει πως αυτή τη φορά, ο νεαρός θα προφυλακιστεί για το χτύπημα που διέπραξε.

Το τελευταίο του χτύπημα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μπούκαρε σε σουβλατζίδικο στο κέντρο του Πύργου και έφυγε με λεία 10.000 ευρώ. Ο 32χρονος είχε μαζί του και δύο ανήλικους Ρομά, ένα αγόρι περίπου 12 ετών και ένα κορίτσι περίπου 15 ετών, που είχαν ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο δράστης ήταν πελάτης στο κατάστημα, αλλά όπως αποδείχθηκε, περισσότερο κατέγραφε τις κινήσεις του προσωπικού, για να δει πού υπάρχουν χρήματα. Έτσι πριν λίγες ημέρες, κατάφερε να μπει στο κατάστημα νύχτα και να πάρει μετρητά. Τα ξημερώματα της Κυριακής περίπου στις 04:00, ξαναπήγε, μπήκε με τον ίδιο τρόπο και από το σημείο που φύλαγε τα χρήματα ο ιδιοκτήτης πήρε και δεύτερο ποσό.

Συνολικά η λεία του, φτάνει τα 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην κατοχή του, αλλά και στην κατοχή των ανήλικων που συνελήφθησαν λίγο αργότερα βρέθηκε το ποσό που είχε κλαπεί τα ξημερώματα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις