Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πύργος: Καταγγελία φρίκης για βιντεοσκόπηση του βιασμού της από τον σύντροφό της

Πύργος: Καταγγελία φρίκης για βιντεοσκόπηση του βιασμού της από τον σύντροφό της

Ανάστατος ο Πύργος από την καταγγελία νεαρής γυναίκας και τη σύλληψη του άντρα που υπέδειξε. Ο βιασμός ήταν το ένα σκέλος του μαρτυρίου της, στην Ηλεία…

Φως σε μια ανατριχιαστική καταγγελία καλούνται να ρίξουν οι αστυνομικοί στην Ηλεία. Ο Πύργος περιμένει τις τελικές απαντήσεις, με μια ολόκληρη περιοχή του, να είναι από χθες ανάστατη. Γυναίκα κατήγγειλε τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον σύντροφό της, μέσα στο σπίτι που έμεναν. Όπως ανέφερε, ο βιασμός της καταγράφηκε σε βίντεο από τον ίδιο, το οποίο μάλιστα έστειλε σε έναν φίλο του λίγο αργότερα. Η 23χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, εντός της ημέρας. Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν πως φερόμενος ως δράστης είναι ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου του 2023, μετά από καταγγελία της 23χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, την χτύπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, ασκώντας βία σε βάρος της και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές που διερευνούν προανακριτικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να απέστειλε τελικά το συγκεκριμένο βίντεο και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί. Η 23χρονη προσήλθε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, έχοντας εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της και κατήγγειλε το παραπάνω περιστατικό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ο σύντροφος της νεαρής, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες παρήγγειλαν την εξέταση της κοπέλας αλλά και τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κακώσεις που είχε υποστεί.

Μάλιστα, η κοπέλα μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου μεταξύ άλλων θα διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευρήματα που προέρχονται από βιασμό, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να συμπεριληφθούν στη σχηματισθείσα δικογραφία. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου ερευνούν και μια απόπειρα βιασμού που σύμφωνα με την κατάθεση της 23χρονης, ο σύντροφός της φέρεται να είχε κάνει σε βάρος της, πριν από μερικούς μήνες.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ο νεαρός στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2023, μετά από την άρνησή της να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά, την κακοποίησε, προκαλώντας της σοβαρό τραύμα στο πόδι. Η κοπέλα μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των προανακριτικών ενεργειών, οι αστυνομικοί έλαβαν και τα έγγραφα που αποδεικνύουν πράγματι ότι η κοπέλα προσήλθε τραυματισμένη στο νοσοκομείο την συγκεκριμένη ημέρα, ωστόσο να σημειωθεί ότι η ίδια δεν ανέφερε στους γιατρούς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. Επίσης, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την σοβαρή υπόθεση, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την εμπλοκή του συλληφθέντα σε παλιότερο περιστατικό κακοποίησης σε βάρος άλλης πρώην συντρόφου του.

Ο νεαρός που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, η οποία αφορά τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απόπειρας βιασμού και του τετελεσμένου βιασμού με απειλή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις