Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πύργος: Πέθανε ο Ηλίας Λουρίδας – Το τροχαίο με μηχανή που του στοίχισε τη ζωή [pics]

Πύργος: Πέθανε ο Ηλίας Λουρίδας – Το τροχαίο με μηχανή που του στοίχισε τη ζωή [pics]

Ο Ηλίας Λουρίδας άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο. Πάλεψε σκληρά αλλά τελικά δεν κατάφερε…

να κρατηθεί στη ζωή ο 47χρονος Ηλίας Λουρίδας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο στην Πατρών την περασμένη Τετάρτη, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, εξετράπη από την πορεία του.

Από το ίδιο βράδυ ο άτυχος Ηλίας είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 47χρονος άφησε σήμερα, το μεσημέρι της Κυριακής, την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη την ευρύτερη κοινωνία του Πύργου.

Το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύργο, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία (πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος ή μηχανικής βλάβης) έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και εξετράπη από την πορεία του, με συνέπεια να πέσει με σφοδρότητα στη μέση του δρόμου και να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο.

Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν, έτρεξαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ειδοποιώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άτυχος 47χρονος διακομίστηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική για πλύση οδοστρώματος.

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Πηγή: patrisnews.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις