Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Πύργος: Σκοτώθηκε στην άσφαλτο η Μαρία Μόσχοβα – Οι εικόνες και ο οδηγός που μετάνιωσε [pics]

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στην φίλη της. Ο οδηγός αρχικά επιτάχυνε και εξαφανίστηκε από την περιοχή…

Μοιραίος στάθηκε για την Μαρία Μόσχοβα από το Κουζούλι ο απογευματινός περίπατος με μια φίλη της, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Ο οδηγός, αντί να σταματήσει και να προσφέρει βοήθεια, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τις δυο γυναίκες αβοήθητες. Λίγη ώρα αργότερα, μετανιωμένος, επέστρεψε στο σημείο και συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 16:00 το απόγευμα, της Πέμπτης, στον δρόμο μεταξύ Κουζούλι – Βροχίτσα. Στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου μεταφέρθηκε η Μαρία Μόσχοβα, ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια, αφού η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, από το Τμήμα Τροχαίας Πύργου που διενεργεί την προανάκριση.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε