Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πύργος: Σπαραγμός στο facebook για τη γλυκιά Ζωή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Ορφανό το τρίχρονο αγοράκι της (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Η Ζωή Θανάσουλα θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλιά της – Η 22χρονη όμως σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή και η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους…

Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η Ζωή Θανάσουλα, θα έσβηνε 22 κεράκια και οι φίλοι της θα την αγκάλιαζαν χαρούμενοι για να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Αλλά τελικά η Ζωή έσβησε στην άσφαλτο, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, με δυο ακόμα φίλους της, βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κολλητός της και οδηγός της μηχανής, δίνει μάχη για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ενώ ο 20χρονος φίλος τους, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Πύργου.

Τη λιακάδα της Τετάρτης διαδέχθηκε ο μαύρος ουρανός της Πέμπτης. Η ψιλή βροχή, που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να πέφτει, είναι σαν τα δάκρυα των αγαπημένων προσώπων, συγγενών και φίλων της Ζωής Θανάσουλα, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμόγελό της. Ούτε αυτοί, ούτε ο μικρός Μαρίνος, το 3χρονο αγοράκι της που υπεραγαπούσε.

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα τρία παιδιά, ξεκίνησαν από τον Πύργο με το δίκυκλο του 18χρονου, με προορισμό το σπίτι του, στην Βαρβάσαινα. Δεν έφτασαν ποτέ…Λίγο μετά τη μεγάλη κατηφόρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, ανετράπη με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να βρεθούν στο δρόμο.

Αν και ο 18χρονος οδηγός φορούσε κράνος, η πρόσκρουση στο έδαφος ήταν τόσο σφοδρή που, το κράνος διαλύθηκε λες και ήταν από γυαλί, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που έφτασε άμεσα στο σημείο, έκανε ότι ήταν δυνατόν για να βοηθήσει τον 18χρονο, στον οποίο αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου από τους γιατρούς και – λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασής του – διεκομίσθη στο Πανεπιστημικό Νοσοκομείο του Ρίου.

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook

«Kαλό παράδεισο Ζωή…», «..ελπίζω αυτό το χαμόγελο ποτέ να μη σβήσει, εκεί ψηλά που θα είσαι…», «…καλό ταξίδι Ζωή μου, θα σε αγαπάω για μια ζωή και θα θυμάμαι αυτό που μου είχε πει…τον θάνατο μην τον φοβάσαι…»,  Αυτές είναι ορισμένες από τις δεκάδες αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι της Ζωής, στην προσωπική της σελίδα στο «Facebook».

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Στις 14:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου, ο σύζυγός της Παναγιώτης, οι γονείς της Λυμπέρης και Βάσω, η αδελφή της Γεωργία, ίσως και ο μικρός Μαρίνος, οι συγγενείς και οι δεκάδες αγαπημένοι της φίλοι, αντί να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της και να την αγκαλιάσουν χαμογελαστοί, με δάκρυα στα μάτια θα της πουν ο τελευταίο αντίο…

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε