Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πύργος: Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook για τον Βαγγέλη που πέθανε πρόωρα – Η τραγωδία λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Τη θέση των αμέτρητων ευχών για “χρόνια πολλά” στη σελίδα του στο facebook, πήραν τα αμέτρητα “γιατί”, για μια τραγωδία που συγκλονίζει την Ηλεία

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλευόταν ο Βαγγέλης Κορμπάκης γιος του προέδρου της Τ.Κ. Καλυβίων. Ο 30χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Καλαβρύτων στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν το τζιπ που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με το μηχανάκι του 30χρονου που εργαζόταν ως delivery σε κατάστημα της πόλης.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, βυθίστηκαν στο πένθος η Αμαλιάδα και τα Καλύβια. Ο Βαγγέλης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, ένα απο τα καλύτερα παιδιά όπως έλεγαν όλοι.

Μετά τον τραυματισμό του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το θώρακα. Μεταφέρθηκε για νευροχειρουργική εκτίμηση στην Πάτρα τη νύχτα και επέστρεψε για νοσηλεία στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις πέντε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κι όλα αυτά συνέβησαν μόλις δυο ημέρες μετά τα γενέθλιά του στις 21 Ιουλίου… Τη θέση των αμέτρητων ευχών για “Χρόνια Πολλά” στη σελίδα του στο Facebook, πήραν τα αμέτρητα “ΓΙΑΤΙ”. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης δεν άντεξε φίλοι και συγγενικά του πρόσωπα στέλνουν τα μηνύματά τους στη σελίδα του, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη…

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε