Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ψητοπωλείο – Γνωστός στην αστυνομία ο δράστης

Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ψητοπωλείο – Γνωστός στην αστυνομία ο δράστης

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τη διάρρηξη σε ψητοπωλείο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Αποκαλύψεις για τον 40χρονο που συνελήφθη από αστυνομικούς…

Ο Πύργος βλέπει την εγκληματικότητα να οργιάζει το τελευταίο διάστημα με τα χτυπήματα των δραστών να αυξάνονται. Η διάρρηξη σε ψητοπωλείο της πόλης που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ήταν ακόμα ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα, που προκαλεί ανησυχία. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη για ακόμα μία φορά. Όπως φαίνεται δεν βάζει μυαλό από τις συστάσεις που του γίνονται. Χτυπάει, καταλήγει στα χέρια αστυνομικών αλλά στο τέλος παραμένει ελεύθερος και συνεχίζει την παράνομη δράση του.

Παρότι είχε καταδικαστεί πρόσφατα για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και ήταν ελεύθερος μετά την έφεση που είχε ασκήσει, ο 40χρονος από τον Πύργο, ξαναχτύπησε.

Ο 40χρονος φέρεται να είναι ο δράστης των δύο διαρρήξεων σε σουβλατζίδικα τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στην οδό Πατρών στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, χωρίς καμία καθυστέρηση, αναζήτησαν στοιχεία μέσα από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων από αυτές που διέρρηξε και λίγες ώρες μετά συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Το βίντεο ντοκουμέντο της διάρρηξης

Το ρολόι δείχνει 2:34 τα ξημερώματα. Ο δράστης όπως βλέπετε και στο βίντεο πηγαίνει στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Πατρών και βάζει μπρος το σχέδιό του. Με ένα κομμάτι σίδερου καταφέρνει και σπάει την πόρτα της επιχείρησης, μπαίνει στο εσωτερικό και αρπάζει το ποσό των 100 ευρώ περίπου που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή και φεύγει… κύριος πηγαίνοντας στον επόμενο στόχο του, που ήταν επίσης ψητοπωλείο, λίγα μόλις μέτρα μακριά.

Στην κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ίδιος πηγαίνει στην επιχείρηση, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, και η προσπάθειά του να διαρρήξει την είσοδο του μαγαζιού. Δείτε το βίντεο του patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις