Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στην Πάτρα: Έβγαλε όπλο για να το δείξει στην παρέα του και εκπυρσοκρότησε

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στην Πάτρα: Έβγαλε όπλο για να το δείξει στην παρέα του και εκπυρσοκρότησε

Στοιχεία για τα αίτια των πυροβολισμών, που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022), σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα έδωσαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. 

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της καφετέριας αναλύθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και δείχνει ότι το θύμα τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε. Ο τραυματίας καθόταν μαζί με ακόμη τρία άτομα στον εσωτερικό χώρο, στο πατάρι του μαγαζιού. Ο ένας από την παρέα έδειξε στους άλλους ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το περιεργαζόταν, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα ξυστά χέρι αλλά και να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι το θύμα κινείται στη νύχτα της Πάτρας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για την υπόθεση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο του 2021 άγνωστοι δράστες  είχαν κάψει το αυτοκίνητο της συντρόφου του στην οδό Γερμανού.

Μετά τους πυροβολισμούς, το θύμα μαζί με όσους ήταν στην καφετέρια βγήκαν από το μαγαζί και όλοι τους επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται. Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ο τραυματίας στην κατάθεση του στους αστυνομικούς δεν αποκάλυψε τον κάτοχο του όπλου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και ακολούθησε η διαδικασία της σύλληψης του, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λόγω της νοσηλείας του.

Ψάχνουν το άτομο με το όπλο

Η αστυνομία αναζητά τον κάτοχο του όπλο, ο οποίος δεν έφυγε από την καφετέρια αμέσως μετά το ατύχημα  αλλά παρέμεινε για λίγη ώρα στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξει τον κάλυκα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μαρτυρά την ταυτότητα του ίδιου αλλά και του πιστολιού.

Με πληροφορίες από tempo24.news 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις