Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά για την κηδεία της 21χρονης στα Χανιά

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά για την κηδεία της 21χρονης στα Χανιά

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάλεψε με χαμόγελο και γενναιότητα. Η κηδεία της, στα Χανιά, βρίσκει μαζί συγγενείς και φίλους της. Οι περισσότεροι ντυμένοι στα λευκά…

Τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι, την 21χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, που μετά από σκληρή μάχη τριών χρόνων με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο του Χιούστον των ΗΠΑ, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους την αγάπησαν.

Στα Χανιά επικρατεί βουβός πόνος, καθώς η Ραφαέλα Πιτσικάλη ήταν σε όλους ιδιαίτερα αγαπητή. Την αγάπησε όμως και ολόκληρη η Κρήτη, καθώς μέσα και από τις αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδινε σε όλους μαθήματα θάρρους και απίστευτης αισιοδοξίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη νεαρή κοπέλα θα ξεκινήσει στη 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Ραφαέλας, που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε ότι επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά. Δείτε τις εικόνες του neakriti.gr.

Στο τελευταίο της βίντεο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η Ραφαέλα αν και εμφανώς καταβεβλημένη, συνέχιζε να στέλνει μηνύματα ελπίδας και ευχές για υγεία σε όλο τον κόσμο.

Είχε ταξιδέψει και στο εξωτερικό παλεύοντας για την υγεία της και είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον. Παρά τη μεγάλη μάχη της και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η Ραφαέλα άφησε την τελευταία πνοή της σύμφωνα με το hania.news…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις