Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ράχες Φθιώτιδας: Η στιγμή που ο 56χρονος βουτάει στο λιμάνι για να σώσει τη γυναίκα που πνιγόταν

Ράχες Φθιώτιδας: Η στιγμή που ο 56χρονος βουτάει στο λιμάνι για να σώσει τη γυναίκα που πνιγόταν

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 56χρονος βουτάει στο λιμάνι των Ραχών στη Φθιώτιδα το πρωί της Παρασκευής (7.7.2023) για να σώσει μια γυναίκα, παρουσιάζει σήμερα το LIVE NEWS. Δεν τα κατάφεραν και πνίγηκαν μαζί.

Όλα έγιναν γύρω στις 10:30 σήμερα το πρωί, όταν μια γυναίκα από τις Ράχες της Φθιώτιδας άρχισε να φωνάζει βοήθεια, επειδή έκανε το μπάνιο της αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε, ο 56χρονος που ήταν στο λιμάνι, βούτηξε για να τη βοηθήσει, όμως τελικά πνίγηκαν.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα αποκλειστικά η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, φαίνεται ο 56χρονος να πλησιάζει με αργές κινήσεις το σημείο που άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει και να βγάζει τα ρούχα του για να βουτήξει και να τη διώξει.

Δείτε το βίντεο:

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας. Στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 56χρονος, είχε προσπαθήσει να βιάσει και εντέλει σκότωσε μια 17χρονη μαθήτρια πριν 30 χρόνια! 

Η 17χρονη είχε βρεθεί νεκρή την άνοιξη του 1990, με πολτοποιημένο κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος. Το βράδυ της 16ης Απριλίου o νεαρός τότε ψαράς σκότωσε μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία βρισκόταν εκεί για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένειά της στο χωριό του πατέρα της.

Πήγε να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και τη χτύπησε με σιδερένια ζαρντινιέρα. Ο ψαράς είχε οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου τελικά φυλακίστηκε αφού αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα βιασμού. Έμεινε στη φυλακή 20 χρόνια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις