Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Αναβλήθηκε η δίκη του ειδικού φρουρού για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας!

Ρέθυμνο: Αναβλήθηκε η δίκη του ειδικού φρουρού για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας!

Για τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, του ειδικού φρουρού από το Ρέθυμνο, που έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού σε βάρος 27χρονης τον Νοέμβριο του 2012…

Για τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, του ειδικού φρουρού από το Ρέθυμνο, που έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού σε βάρος 27χρονης τον Νοέμβριο του 2012.

Η πολύκροτη υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της Κρήτης κατά την εκδίκασή της σε πρώτο βαθμό τον Οκτώβριο του 2013, με τον δικαστήριο να κρίνει ομόφωνα ένοχο τον ειδικό φρουρό, επιβάλλοντας ποινή 13 ετών και ενός μήνα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Μάλιστα, η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να φυλακιστεί. 4,5 χρόνια μετά, έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής του έκανε αίτηση αποφυλάκισης η οποία έγινε δεκτή.

Ο ίδιος ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχε υποστηρίξει πως είχε δεσμό με την συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που όμως δεν έπεισε το δικαστήριο, καθώς δεν προέκυψε από καμία άλλη μαρτυρία.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις