Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Η απίστευτη ιστορία του άντρα που κρεμάστηκε σε κλαδί και σώθηκε από θαύμα [pics, vid]

Ρέθυμνο: Η απίστευτη ιστορία του άντρα που κρεμάστηκε σε κλαδί και σώθηκε από θαύμα [pics, vid]

Έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων και κατάφερε να σωθεί. Η επιχείρηση για τη διάσωση…

ενός 42χρονου στήθηκε, χθες το μεσημέρι, στο Γαλλιανό φαράγγι στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με  πληροφορίες ,ο 42χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή Τρία Μοναστήρια παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων. Για καλή του τύχη κρεμάστηκε από ένα κλαδί και κρατήθηκε στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ με 7 οχήματα και 30 άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης του 42χρονου. Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας, ανασύρθηκε ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες. Παρά το σοκ που έχει υποστεί και τα τραύματα από την πτώση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Εκτός κινδύνου ο τραυματίας

Τον εντόπισε ο εργάτης που δούλευε εκεί μαζί του και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές, ενημερώνοντας τους για έναν άνδρα που είχε πέσει σε χαράδρα και είχε κρεμαστεί από κλαδί δέντρου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το νοσοκομείο, για το 42χρονο που έχει υποστεί κατάγμα στη σπονδυλική στήλη, του χορηγείται αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι τόσο καλή που δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: goodnet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις