Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Αυτοκτονία με καραμπίνα στο σπίτι που έμενε παραμονές του Πάσχα

Ρέθυμνο: Αυτοκτονία με καραμπίνα στο σπίτι που έμενε παραμονές του Πάσχα

Η αυτοκτονία συγκλόνισε μια γειτονιά στο Ρέθυμνο, παραμονές του Πάσχα. Για δύο μέρες ο αυτόχειρας παρέμενε αγνοούμενος, μέχρι να επιβεβαιωθούν οι χειρότεροι φόβοι…

Με την αυτοκτονία έγραψε τον επίλογο της ζωής του. Μιας ζωής που όπως λένε όσοι τον γνώριζαν στο Ρέθυμνο είχε γίνει βασανιστική από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Ο αυτόχειρας όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και την έστρεψε στον εαυτό του. Εντοπίστηκε νεκρός παραμονές του Πάσχα, όταν γείτονες που είχαν να τον δουν για δύο μέρες, ειδοποίησαν τις Αρχές. Οι εικόνες μέσα στο σπίτι που έμενε ήταν σκληρές. Ήταν ο επίλογος ένος δράματος που συνεχίζει να προκαλεί συγκίνηση στην πόλη της Κρήτης.

Η τραγωδία εκτυλίχτηκε παραμονές του Πάσχα στο Ρέθυμνο. Ένας 70χρονος αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Έμενε μόνος του και οι δικοί του τον αναζητούσαν από τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.

Τελικά εντοπίστηκε νεκρός το Μεγάλο Σάββατο 15 του μήνα, στο σπίτι του από περιοίκους και διασώστες που είχαν ειδοποιηθεί. Ο αυτόχειρας έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα από καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 70χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

 
 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις