Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Ρέθυμνο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Για ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη σε βάρος τριών ανδρών, ανάμεσά τους και ένας γνωστός ράπερ. Και οι τρεις εμπλεκόμενοι φέρονται να αρνούνται τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα.

Η 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο κατήγγειλε έναν 24χρονο γνωστό ράπερ και δύο συνεργάτες του – έναν 23χρονο και έναν 30χρονο – για ομαδικό βιασμό σε βάρος της.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο 30χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (03.04.2023) στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Το μεσημέρι της Τρίτης, 4 Απριλίου οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου. Σε βάρος του ασκήθηκε βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (07.04.2023).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο, αρνούνται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη. Μάλιστα, ο 24χρονο γνωστός ράπερ και ο 23χρονος φίλος του φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Ρέθυμνο: Τι υποστηρίζει η 19χρονη φοιτήτρια

Οι πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα στην 19χρονη, ωστόσο, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο βιασμού, δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Ήταν δηλαδή σε μία κατάσταση με μειωμένες αντιστάσεις.

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του 24χρονου ράπερ το βράδυ της Κυριακής (02.04.2023). Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο από αυτούς άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και πήγε στο σπίτι μίας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας, 3 Απριλίου.

Την ίδια ημέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις